Norwegian på vei til India og Hongkong

Samtidig som Norwegian åpner tre USA-ruter fra London, varsler Bjørn Kjos at selskapet satser på å fly til India og Hongkong fra 2016.

FLERE RUTER: Norwegian-sjef Bjørn Kjos varsler at selskapet vil starte flyvninger til India og Hongkong. Foto: Kristin Svorte/Dagbladet
FLERE RUTER: Norwegian-sjef Bjørn Kjos varsler at selskapet vil starte flyvninger til India og Hongkong. Foto: Kristin Svorte/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det kommer om to år. Vi kommer til å fly til de store byene i Asia, for eksempel New Delhi og Hongkong. Og det blir ikke bare fra Stockholm, men fra flere europeisk byer, sier Kjos i et intervju med det svenske nyhetsbyrået TT onsdag.

Norwegian-sjefen lanserte ideen da han var på en snarvisitt i Visby der den svenske politiske eliten for tiden er samlet til den årlige Almedalsveckan. Senere på dagen reiste han videre til London og lanseringen av tre nye ruter til USA. Tross til dels store innkjøringsproblemer med selskapets Dreamliner-fly, ser han optimistisk på fremtiden.

- Det ser veldig bra ut, sier han og legger til at ikke tror det blir store problemer med forsinkelser fremover.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer