DRAMATISK SOLA-MALAGA:  En kvinnelig kabinansatt måtte sys på sykehus i Spania etter å ha blitt slått ned av en beruset passasjer fra Sola. Men det stoppet ikke returen. Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien, Scanpix.
DRAMATISK SOLA-MALAGA: En kvinnelig kabinansatt måtte sys på sykehus i Spania etter å ha blitt slått ned av en beruset passasjer fra Sola. Men det stoppet ikke returen. Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien, Scanpix.Vis mer

Norwegian-passasjerer måtte vente på skadd flyvertinne

Slått ned av full passasjer. Men berget hjemturen Malaga - Sola.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Først ble den kvinnelige kabinansatte slått ned og skadet av en krakilsk passasjer ombord i Norwegian-flyet fra Sola til Malaga i Spania i går kveld. Skaden var så alvorlig at kvinnen ble hentet av ambulansepersonell ved landing og kjørt til sykehus.

Da sto turen til Rogaland i fare for noen av passasjerene som hadde kjøpt billett den andre veien.
Med en medarbeider på sykehus og redusert bemanning hadde Norwegian etter reglene måttet kutte ned på antallet passasjerer.

Men etter å ha blitt sydd i hodet på det spanske sykehuset kom flyvertinnen tilbake på jobb og sørget dermed for at alle passasjerene kom til Sola i natt.
- Har sydd et par sting og har det fint - Flyvertinnen har sydd et par sting. Hun har det fint og jobber på flighten som går tilbake til Stavanger, sa presse- og informasjonssjef Åsa Larsson i Norwegian til Stavanger Aftenblads nettutgave i går kveld.

Avinors trafikklogg viser at Norwegian-fly tok av fra Malaga 23.35 og landet på Sola 01.39 i natt.

Den alvorlige situasjonen i lufta skjedde ombord i Norwegians Sola-fly til Malaga i går ettermiddag.
En mannlig passasjer ble oppfattet som så ubehagelig at han ble bedt om å sette seg i et annet sete for ikke å sjenere andre passasjerer like før landing ved 19-tiden.

Han slo etter flyvertinne som ba han om å flytte seg og traff henne i hodet, ifølge VG Nett.
Overstadig beruset Politiet ble varslet fra lufta, og pågrep den uregjerlige passasjeren ved landing. Ifølge aftenbladet.no var han overstadig beruset.

Flyet skulle etter planen dratt tilbake fra Malaga klokka 19.30. Passasjerene måtte vente fire timer, men alle kom med takket være den nysydde kabinansatte som greide å fullføre jobbturen tross overfallet.