Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norwegian-problemer i New York

Norwegians Dreamliner flight DY7002 med 276 passasjerer står i New York med bremseproblemer. Flyet, som skal til Gardermoen, er mange timer forsinket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyet skulle ifølge Aftenposten landet på Gardermoen tidlig mandag. Det skal være tekniske problemer med bremsesystemene som er årsaken til at Dreamlineren er blitt stående på den internasjonale John F. Kennedy-flyplassen i New York.

Norwegian beklager situasjonen på det sterkeste, ifølge pressetalsmann Daniel Kirchhoff, som også beklager manglende oppdateringer på selskapets hjemmesider.

De berørte passasjerene får direkte beskjed om siste status via SMS, ifølge Kirchhoff. Han sier til NTB at Norwegian håper flyet kan ta av klokken 3.30 natt til tirsdag norsk tid.

Det er norske og svenske passasjerer som nå venter på å få komme hjem. Svenske Aftonbladet skriver at passasjerene ikke er fornøyd med informasjonen de mottar.

- Vi vet ingenting, det er dårlig informasjon, sier svenske Liza til avisen, som også har snakket med Julia som har måttet sove i lobbyen på et hotell i byen.

Norwegian har hatt en rekke problemer med Dreamliner-flyene etter at de ble satt inn på de nye langdistanserutene til USA og Thailand.

Dreamlineren som nå står i New York, er ifølge Aftenposten identisk med flyet som søndag fikk problemer med varme- og klimastyringen på vei fra Bangkok til Oslo. Ifølge VG opplevde 270 passasjerer temperaturer på opptil 32 grader på flyturen til Gardermoen.
(NTB)