Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norwegian vant over flypassasjer i retten

Norwegian-kunden krevde prisavslag da vedkommende ikke fikk reise med selskapets Dreamliner-fly. Tingretten var uenig.

VANT IKKE FRAM: Norwegian-kunden som krevde prisavslag da han ikke fikk reise med selskapets Dreamliner-fly, tapte i Tingretten.
VANT IKKE FRAM: Norwegian-kunden som krevde prisavslag da han ikke fikk reise med selskapets Dreamliner-fly, tapte i Tingretten. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flypassasjeren skulle reist med Dreamliner-flyet på strekningen Oslo- Bangkok i fjor, men Dreamlineren ble i stedet byttet ut med et reservefly, skriver VG.

Asker og Bærum tingrett slo fast at kunden, som mente reserveflyet ikke holdt samme standard, ikke hadde krav på refusjon.

- Vi er veldig glade for at retten er enige med oss i denne saken. Det er en viktig sak for bransjen, da flybytter forekommer hver eneste dag, sier Lasse Sandaker-Nielsen, informasjonssjef i Norwegian til avisa.

Passasjeren hadde tidligere fått medhold i Flyklagenemnda, som mener kundene har krav på 10 prosent av billettprisen refundert.

Mandag formiddag kom for øvrig Norwegian verst ut på Forbrukerrådets «svarteliste» over flyselskap som ikke følger vedtak fra Transportklagenemnda, som Flyklagenemnda er en del av.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook