Notater funnet i leiligheten

Kan kaste lys over dobbeltdødsfallet i Bergen.

FORTSATT UOPPKLART: Politiet står fortsatt uten svar på hvorfor Bergens-ekteparet døde i leiligheten sin i sentrum. Foto: TOR INGE ULVESETH
FORTSATT UOPPKLART: Politiet står fortsatt uten svar på hvorfor Bergens-ekteparet døde i leiligheten sin i sentrum. Foto: TOR INGE ULVESETHVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| BERGEN (Dagbladet): Politiførstebetjent Jens Ekman sier at notatene, som er omtalt i Bergens Tidende, kan relateres til hendelsen der den ene ektefellen drepte den andre og deretter seg selv.

- Notatene kan derimot ikke forklare hva som skjedde, de gir heller ikke noe motiv for drap. Notatene er noe vanskelig å tyde ettersom de er skrevet over trykket tekst. De må derfor analyseres nærmere før vi kan være helt sikre på hva som står der. Vi anser ikke disse notatene på noen måte som et avskjedsbrev, sier Jens Ekman til Dagbladet.

Politiet fortsatte med etterforskningen i går ved blant annet å samtale med de etterlatte etter ekteparet som ble funnet døde i en leilighet i Strandgaten i Bergen torsdag. Likene vil bli obdusert ved Gades institutt på Haukeland universitetssykehus på mandag.

En rapport derfra vil kunne gi politiet en nærmere forklaring på hva som skjedde da en av ektefellene skjøt den andre, og deretter seg selv.
Det er beslaglagt et håndvåpen i leiligheten. Ektemannen hadde bæretillatelse for dette våpenet.