Australia:

Notorisk trusetyv avslørt

Gjerningsmannen blir beskrevet som en «serietyv med en spesiell interesse».

BOLIGSØK: Politiet i Victoria fikk stort utbytte av å søke en bolig i Melbourne. ILLUSTRASJONSBILDE: Foto: Shutterstock
BOLIGSØK: Politiet i Victoria fikk stort utbytte av å søke en bolig i Melbourne. ILLUSTRASJONSBILDE: Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i den australske delstaten Victoria har den siste tiden fått flere alvorlige straffesaker på bordet som er under etterforskning, ifølge deres egne Facebook-sider.

Denne uka fikk de imidlertid en litt annerledes sak da de ransaket en privat adresse i den nordlige delen av Melbourne.

Der fant de et ekstremt antall truser og BH-er, melder The Herald Sun.

Ransakelsen fant sted 6. juli klokka 14.45 lokal tid.

Disse funnene settes i sammenheng med flere meldinger fra folk som har meldt undertøyet sitt savnet.

Ifølge den australske TV-kanalen 9News ble det funnet rundt 5000 ulike klesplagg under politiaksjonen - hovedsakelig undertøy, men også enkelte treningsplagg. Så langt er det ingen som er pågrepet i saken.

INNBRUDD: Kristian Hannestad fra Jessheim ble utsatt for et tyveri hjemme på Jessheim. Video: Privat / Dagbladet TV. Reporter: Julie Tran Vis mer

Gjerningsmannen blir imidlertid beskrevet som en serietyv med en spesiell interesse for kvinnelig undertøy. Dette ser han nå ut til å ha nok av.

Politiet opplyser om at de fortsetter å etterforske saken. De etterlyser tips fra folk som har oppholdt seg i nærheten av den aktuelle adressen eller kvinner som har blitt frastjålet undertøy.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer