Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Novellekonkurranse

Redd for å gå gjennom skolegården? Lei av voldsbruk? Kjenner du noen som er blitt utsatt for vold? Har du lyst til å gjøre noe med det?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ble du inspirert eller engasjert av Jonny Halbergs kortnovelle eller av andre artikler i dette bilaget, gir vi deg nå sjansen. Skoleelever mellom 13 og 19 år inviteres til å skrive en kortnovelle om temaet vold. Skriv om det fra offerets, overgriperens eller øyenvitnets side. Eller velg en annen vinkling. Overrask oss! Novellene skal være maksimalt 4 A4-sider maskinskrift (cirka 120 linjer). Fristen for innsending: 6. april 1999. Send novellen til e-post: [email protected] eller Dagbladet, Akersgata 49, pb 1184 Sentrum, 0107 Oslo. En jury bestående av Unn Conradi Andersen i Dagbladets nettredaksjon, Fredrik Wandrup i Dagbladets kulturavdeling og forlegger Torleiv Grue i Kolon forlag plukker ut vinneren. Vinnernovellen trykkes i Dagbladet og i Dagbladet :på nettet. Mange flotte premier.