NRK-kjendis presset av flyttebyrå

Siv Nordrum mener seg presset for penger av et flyttebyrå. Politiet henla anmeldelsen. - Det er lett å skjønne hvorfor fenomenet torpedoer har oppstått, skriver den tidligere NRK-medarbeideren i en kommentar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Siv Nordrum, tidligere Asia-korrespondet for NRK, tar i sin faste spalte i avisa Vårt Land et kraftig oppgjør med Oslo-politiet. Tidligere i uka ble det kjent at hele 55 til 60 prosent av alle anmeldelser ble henlagt.

- Jeg kan godt skjønne at det kan være vanskelig for noen å akseptere at en anmeldelse blir henlagt. Men langt de fleste av anmelderne har likevel forståelse for at saker blir henlagt, sa hovedstadens kriminalsjef Roger Andresen til Dagsavisen.

Siv Nordrum er en av anmelderne som ikke har forståelse for henleggelsen av sin sak.

- Selv kan jeg merke et sinne komme sigende når man ser hvor effektivt bilførere kan bøtelegges når de har parkert feil. Hvis myndighetene vil, og kan tjene penger på det, kan man altså sette inn store mannskaper for de minste forseelser.

I artikkelen i avisa Vårt Land forteller hun om hva som skjedde da hun og familien i fjor var så uheldig å engasjere et flyttebyrå som viste seg å ha et tvilsomt rykte. Flyttebyrået skrudde ifølge Nordrum opp prisen kraftig mens de ennå hadde møblene. Flere titusener skulle betales kontant, ellers ville ikke møblene bli utlevert igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer