Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

NRK: Mannen som ble skutt på Bjørndal natt til mandag er død

SKUTT: En mann i 30-årene har omkommet etter at han ble skutt i garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo mandag morgen. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SKUTT: En mann i 30-årene har omkommet etter at han ble skutt i garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo mandag morgen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Natt til mandag fikk politiet meldinger om to forskjellige skyteepisoder. En midt på natta på Lambertseter, og en annen klokka seks om morgenen på Bjørndal i Oslo.

En mann ble funnet kritisk skadd i et garasjeanlegg på Bjørndal. Tirsdag melder NRK at mannen døde i ettermiddag, og at saken nå etterforskes som drap.

Ifølge en pressemelding fra politiet døde mannen på sykehus, og hans nærmeste pårørende er varslet.

Avdøde er en polsk statsborger i begynnelsen av 30-årene. Han bodde og jobbet i Oslo.

- Ingen er foreløpig pågrepet etter skytingen på Bjørndal, men det pågår en omfattende etterforskning, opplyste Metlid tirsdag ettermiddag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling