Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

NRK: Ryanair avviser Rygge-planer

Ryanair Norden sier konsernsjef Michael O'Leary ble feilsitert.

RYGGE-FORVIRRING: I går kom meldingen om at Ryanair har samtaler om å åpne på Rygge lufthavn igjen. Dette avviser nå selskapet. Foto: NTB Scanpix
RYGGE-FORVIRRING: I går kom meldingen om at Ryanair har samtaler om å åpne på Rygge lufthavn igjen. Dette avviser nå selskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flyselskapet Ryanair avviser at de vurderer å starte flygninger fra Moss Lufthavn Rygge med det første.

Mandag kom det meldinger om at toppsjef Michael O'Leary vurderte å gjenåpne Ryanair-basen på flyplassen i Østfold, men han ble feilsitert, ifølge Ryanair Norden, melder NRK.

- Vi har lagt ned basene på steder som Marseille eller Rygge på grunn av trusselen om at vi blir påtvunget fagforeninger. Nå som vi frivillig har gått med på å snakke med fagforeninger, vurderer vi og er i aktive diskusjoner med disse flyplassene om å etablere baser igjen, ble konsernsjef Michael O'Leary i Ryanair sitert på i Nettavisen i forbindelse med selskapets analytikerpresentasjon mandag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!