Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

NSB gransker togulykken

NSB vil granske ferdskriveren og opptak av radiokommunikasjonen fra toget som kjørte på en mann slik at han døde i Holmestrand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde 800 meter sør for Holmestrand stasjon torsdag morgen.

Det er Jernbaneverkets togledelse som var i kontakt med lokføreren og formidlet politiets advarsel om at en mann befant seg på toglinjen. Ifølge NSB ble alle beskjeder gitt toget i rimelig tid før det kom til den aktuelle strekningen.

- NSB vil i samarbeid med Jernbaneverket granske ulykken og finne ut om det kan ha vært svikt i rutinene, sier driftsdirektør Tom Ingulstad i NSB Persontrafikk til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling