OPPVASKMØTE: Torsdag var det hastemøte mellom NSB og Bane Nor, etter rekordmange forsinkelser i togtrafikken. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
OPPVASKMØTE: Torsdag var det hastemøte mellom NSB og Bane Nor, etter rekordmange forsinkelser i togtrafikken. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

NSB i oppvaskmøte med Bane Nor etter rekordmange forsinkelser

NSBs konsernsjef lover bedring for togreisende etter store forsinkelser i høst. Torsdag var det hastemøte mellom NSB og Bane Nor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Togforsinkelsene på NSBs passasjertog har i høst vært flere enn på mange år. Torsdag sto NSBs konsernsjef Geir Isaksen i et pressemøte på Oslo S, kun noen minutter etter et hastemøte med Bane Nor.

Isaksen opplyser at Bane Nor har tatt ansvar og har forklart hvilke tiltak de skal sette i gang.

- Noen av tiltakene er allerede gjennomført, og vi ser allerede en bedring slik det har fortont seg i det siste, sier Isaksen.

Konsernsjefen forteller at NSB skal bruke mye tid og penger på vedlikehold og investeringer, og at det forbedringsarbeidet kan forstyrre trafikken.

- En del forstyrrelser er nødvendig for å få gjort arbeidet som må til. Det er selvfølgelig en ulempe for publikum, og vi skal gi de gode alternativer, sier Isaksen.