Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

NSB-togene i rute igjen

Lokaltogene i Oslo er igjen i rute etter at togene stanset i tre timer i dag tidlig på grunn av en feil i signalanlegget på Oslo S. Også fjerntogene skal være i rute.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Titusener av mennesker måtte i dag ta tålmodigheten til hjelp på grunn av strømstansen i signalanlegget. Fjerntogene fra Oslo i dag tidlig var inntil halvannen time forsinket.

- Strømmen til fjernstyringsanlegget falt ut ved 05.45-tiden i dag, men kom tilbake ved 8.30-tiden. Vi vil først forsøke å få lokaltogene i trafikk igjen, og senere fjerntogene. Vi regner med at de fleste togene i lokaltrafikken vil gå som normalt i løpet av formiddagstimene, mens fjerntogene blir noe forsinket, sier informasjonskonsulent Mia Brambani i NSB til NTB.

NSB regner med at rundt 25 000 reisende med lokaltog i Oslo-området ble rammet av togstansen. I tillegg kommer flere titusen som skulle reise med fjerntog til og fra hovedstaden.

Togstansen rammet strekningene Oslo-Asker, Oslo-Lillestrøm, Oslo-Jaren og Oslo-Ski.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!