Ny aktualitetsredaktør i TV 2

Stein Kåre Kristiansen er i dag utnevnt til ny aktualitetsredaktør i TV 2. Elin Sørsdahl overtar som leder for politisk avdeling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stein Kåre Kristiansen får ansvaret for Rikets tilstand, Holmgang og Tabloid. I tillegg fortsetter han som politisk kommentator og utegående reporter ved større begivenheter i norsk politikk.

- Jeg har også en ambisjon om å få mer trøkk på norske dokumentarfilmer som nyhetsavdelingen og programavdelingen kan gjøre sammen. Kursk-dokumentaren er et glitrende eksempel på hvordan dette kan gjøres, sier Kristiansen.

Han karakteriserer aktualitetsredaksjonene han får ansvaret for som særdeles oppegående og selvgående.

- Jeg ønsker å bidra med idéskapning og journalistiske innspill, og ellers se på muligheter for fornyelser og oppfriskning i et litt lengre perspektiv, sier han.

Stein Kåre Kristiansen ble ansatt som politisk reporter i TV 2 i 1996 og overtok etter kort tid som avdelingsleder. Elin Sørsdahl har jobbet i TV 2 siden 1992. I perioden 1993-1996 jobbet hun fra Brüssel. I tillegg var Sørsdahl programleder for «Valgfritt» sammen med Stål Talsnes før Stortingsvalget i 1997.