Ny anmeldelse mot Gambia-fengslet nordmann

Skal ha forgrepet seg på norsk mindreårig gutt i Oslo.

ANMELDT PÅ NY: Den norske 45-åringen er fra før siktet for å ha misbrukt til sammen sju smågutter i Norge og Gambia. Nå er han anmeldt på ny. Foto: GAMBISK POLITI
ANMELDT PÅ NY: Den norske 45-åringen er fra før siktet for å ha misbrukt til sammen sju smågutter i Norge og Gambia. Nå er han anmeldt på ny. Foto: GAMBISK POLITI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nordmannen som er fengslet i Gambia, siktet for å ha misbrukt seks smågutter, har nå fått enda en overgrepsanmeldelse mot seg, denne gangen i Norge.

En norsk kvinne har anmeldt 45-åringen for å forgrepet seg på hennes mindreårige sønn, skriver Aftenposten.

Og Oslo-politiet frykter det kan være enda flere barn der ute som er ofre for Grenlands-mannen:

- Vi er kjent med at det kan være ytterligere minst ett forhold, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid ved sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt til avisa.

- Nær kontakt Aftenposten erfarer at den siktede 45-åringen har pleiet nær kontakt med moren i en lengre periode. De angivelige overgrepene skal ligge et stykke bak i tid.

- Dette er en svært alvorlig sak, og vi starter umiddelbart opp med etterforskningen, sier politioverbetjent Lid, som opplyser at de vil foreta nye avhør. Den mindreårige gutten vil gjennomgå dommeravhør.

Fra før av er den flere ganger overgrepsdømte mannen siktet for å ha forgrepet seg på en fireårig gutt med gambisk opprinnelse i Oslo. Denne gangen dreier det seg om en etnisk norsk gutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer