Ny dødskrasj

TROMSØ (Dagbladet): To 18-åringer omkom da to personbiler kolliderte front mot front 35 kilometer sør for Båtsfjord i går kveld. Ytterligere tre passasjerer ble sendt til sykehus etter ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var fire passasjerer i hver av bilene. Alle passasjerene i bilen hvor de to omkomne satt, var skoleungdom på vei hjem til Båtsfjord. De fire var mellom 18 og 20 år. I den andre bilen satt to voksne i forsetet og to barn i baksetet.

Fastklemt

Alle fire passasjerene i ungdomsbilen satt fastklemt og måtte skjæres ut av vraket. Etter å ha fått omfattende førstehjelp på stedet, ble de to overlevende fraktet med redningshelikopter til sykehus. I følge lensmannen i Båtsfjord er tilstanden stabil med de to.

Ytterligere en person ble sendt med ambulanse til Båtsfjord, før han ble sendt videre med ambulansefly. De tre andre passasjerene kom fra ulykken med mindre skader, og kunne forlate åstedet etter en kort legeundersøkelse.

I alt var fire ambulanser fra Berlevåg og Båtsfjord involvert i redningsarbeidet.

Glatte veier

Ulykken skjedde i 19.20-tiden i går kveld. De to bilene kolliderte front mot front, 35 km sør for Båtsfjord, like ved kommunegrensen mot Berlevåg. Politiet ville i går kveld ikke si noe om årsaken til ulykken, men det er på det rene at det ble holdt høy fart. Det snødde og var glatt på veien på stedet.