Ny drapsalarm i Bergen

En mann ble onsdag funnet død i Åsane i Bergen. Dødsfallet etterforskes som drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bevæpnet politi holdt natt til skjærtorsdag vakt ved en enebolig i Åsane, skriver BA.

Det er andre gang på under en uke at drapsalarmen går i Bergen. Mannen på rundt 30 år ble funnet død i en enebolig i bydelen Åsane.

Politiet skal straks ha forstått at det dreide seg om et drap da de ankom boligen i Åsamyrane på Nyborg. Kriminaltekniske eksperter saumfarte i hele går eneboligen på jakt etter spor etter en gjerningsmann. Samtidig ble en rekke personer avhørt og det ble foretatt rundspørring i nabolaget, melder TV2.

Pressemelding i natt

Politiet benyttet påskestillheten til å holde tett om drapet helt til i natt. Da sendte de ut en kortfattet pressemelding som fortalte at det var satt i gang drapsetterforskning. Hvordan mannen skal ha blitt drept, hvem som varslet fra om dødsfallet og tidspunktet for drapet, ville politiet i natt ikke si.

I pressemeldingen slår politiet imidlertid fast at ingen personer er mistenkt i saken, og at etterforskningen vil fortsette for fullt i dag. Først på en pressekonferanse klokken 14.00 i dag vil politiet komme med ytterligere detaljer i saken.

To drap

Det blir en travel påske for drapsetterforskerne ved Bergen politidistrikt. Politiet etterforsker fortsatt knivdrapet på en 20 år gammel kvinne i Fyllingsdalen i Bergen sist fredag. Avdødes 26 år gamle samboer er siktet og varetektsfengslet for ugjerningen, men mannen nekter straffskyld.