Ny flystyrt i England

Et lite fly har styrtet i nærheten av et festivalområde i Cheshire i England. Piloten er rapportert å være død.

FLYSTYRT: Et lite fly har styrtet like ved festivalen CarFest North 2015 ved Oulton Park, Cheshire i England.


  
Picture by: DFL / Splash News
FLYSTYRT: Et lite fly har styrtet like ved festivalen CarFest North 2015 ved Oulton Park, Cheshire i England. Picture by: DFL / Splash News Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flyet skal skal ha deltatt i en stuntoppvisning sammen med et annet fly, melder Manchester Evening News og andre britiske medier.

Piloten døde i styrten, ifølge arrangøren Chris Evans.

Flyet har styrtet i nærheten av Oulton Park ved Little Budworth i Cheshire hvor bilfestivalen Carfest2015 arrangeres. Bilder fra området viser svart røyk som stiger opp fra et åpent område like ved en skog.

«Plutselig i flammer» Det er ikke meldt om omkomne eller skadde etter ulykken. Flyet styrtet tilsynelatende et stykke unna tilskuerne og bilene på CarFest, som arrangeres i Oulton Park i Cheshire.

En tilstedeværende har skrevet på Twitter at flyet plutselig var i flammer. En annen har skrevet at han ikke så noen hoppe ut av flyet i fallskjerm.

Politiet i Cheshire opplyser at ulykken skjedde like etter klokka 1500, norsk tid. Politiet har ankommet stedet for å undersøke nærmere hva som har skjedd. Det har også nødetatene.

- Jeg er veldig lei for å måtte kunngjøre at det har vært en alvorlig luftfartsulykke rett ved CarFest North, sier arrangementets arrangør Chris Evans, ifølge NTB.

- Nødetatene er på stedet, tilføyer han på Twitter.

- Kjørte lavt Lokale medier melder at to luftambulanser landet på krasjstedet og lettet rundt 40 minutter seinere.

BBC-produsent Justin Bones er på stedet. Han sier til BBC at to fly kjørte lavt, side om side, før det ene flyet plutselig styrtet. Det skal være et tidligere Red Arrows Hawk-fly som har styrtet.

Det er den andre flystyrten i England på to dager. I går omkom alle de fire personene som styrtet med et lite fly ved rullebanen på Blackbushe i Yateley. Den saudiarabiske fjernsynskanalen Al Arabiya melder at det dreier seg om Osama bin Ladens stemor Raja Hashem, hans søster Sana, og søsterens ektemann Zuhair Hashem - i tillegg kommer en jordansk flyger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer