Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny frøken tatt for elevsex

Nok en overgrepsskandale ryster grunnskolen i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Delaware arresterte i går grunnskolelærerinna Rachel Holt (34). Holt er mistenkt for omfattende overgrep mot en 13 år gammel elev hun er lærer for på Claymont Elementary School.


I løpet av den siste uka i mars skal lærerinnen angivelig ha hatt sex med sin 13 år gamle elev 28 ganger. Ved minst ett tilfelle skal guttens 12 år gamle venn ha fått lov til å se på.

- Det var 13-åringens far som varslet politiet da han fikk mistanke om at sønnen hadde et usømmelig forhold til lærerinna, sier fungerende politisjef Scott McLaren til nyhetsbyrået AP.

Blant annet skal hun ha tatt gutten ut på middag, og latt ham kjøre bilen hennes.

Nå blir lærerinna tiltalt for 28 tilfeller av voldtekt, to tilfeller av alkoholsjenkning av barn, samt ulovlig omgang med barn, opplyser politiet.

Skolens advokat ønsker ikke å uttale seg om lærerinnas arbeidsstatus etter avsløringen.

Det har vært flere rystende tilfeller i USA den senere tid der lærere har forgrepet seg på sine elever.

De to mest kjente sakene er Debra Lafave (25) som forgrep seg på sin 14-årige elev, men selv mente hun var for pen til å havne i fengsel.

I februar i fjor giftet Mary Kay LeTourneau seg med eleven hun forgrep seg mot i 1996, noe hun sonet sju år fengsel for.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling