Donald Trump

Ny hverdag: - Reprise av «The Apprentice»

Drøyt tre måneder etter at han måtte forlate Det hvite hus, har Donald Trump måttet venne seg til en ganske annen tilværelse i Florida.

FLYTTET TIL FLORIDA: Som mange andre eldre amerikanere har gjort før ham, har USAs tidligere president Donald Trump flyttet til Florida for å tilbringe sin pensjonisttilværelse i solskinnsstaten. Reportere: Jesper Nordahl Finsveen og Vegard Kvaale. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Mens USAs nåværende president, Joe Biden, markerer sine 100 første dager i Det hvite hus, tilbringer Trump tida på golfbanen og hjemme på eiendommen Mar-a-Lago i West Palm Beach i Florida.

- Han er rastløs og driver planlegging. Han har ikke lenger en prominent plass i nyhetsbildet, men forsøker å fortsette å være en del av spillet, sier professor i statsvitenskap ved Rutgers University, Ross Baker, til Dagbladet.

Den siste tida har Trump stilt til intervjuer med noen av de svært Trump-vennlige mediene i USA. Men han er permanent utestengt fra blant annet Twitter, som trolig var hans viktigste plattform fram til dagene etter det dødelige angrepet mot Kongressen. I stedet er Trump nå nødt til å sende ut pressemeldinger og stille til intervjuer.

- At han er utestengt fra Twitter og Facebook har skadet ham og redusert synligheten hans. Jeg tror det er svært frustrerende for ham, sier Baker.

Ny hverdag

CNN har snakket med en rekke kilder rundt Trump, og i en lang artikkel beskriver de hans nye hverdag.

- Han spilte ikke etter reglene som president, og han kommer garantert ikke til å gjøre det som eks-president, sier toppsjef for Newsmax og nær venn av Trump, Chris Ruddy, til TV-kanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer