Ny informasjon rundt Bråten-drapet

Politiet i Oslo mottok mandag seks henvendelser fra personer som sier de var i området rundt Nordahl Bruns gate da 22 år gamle Egil Tostrup Bråten ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under søndagens minnemarkering på drapsstedet fortalte politiavdelingssjef Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt om et videoopptak som viser to menn i 20-årene idet de passerer drapsstedet til fots klokka 00.46 natt til mandag i forrige uke.

Politiet vil gjerne komme i kontakt med de to, for etter at de passerte var det bare minutter om å gjøre før politiet fant en blodig Egil Tostrup Bråten liggende på fortauet. Leeds-supporteren døde kort tid etter ankomst til Ullevål universitetssykehus.

- I løpet av mandag formiddag fikk vi seks henvendelser fra folk som har vært i området fra klokka 00.30 og utover. De vil bli kalt inn i tur og orden, og avhørt i løpet av mandag eller tirsdag, sier Abrahamsen til NTB.

- Hvorfor har de seks ikke tatt kontakt tidligere?

- Vi ville ikke være uhøflige, og stilte ikke det spørsmålet. Vi er mer opptatt av at vi har fått flere tråder å nøste i. Og det er bra.

Abrahamsen tror mediedekningen av søndagens markering skal ha mye av æren for alle henvendelsene.

(NTB)