Ny Ipad Air? Ikke prøv dette hjemme

- Oh my god.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Høsten 2014 har ikke bare gitt Apple-fans nye leketøy med Apple Watch, Iphone 6 og Iphone 6 Plus. Nylig slapp de også verdens tynneste nettbrett, Ipad Air 2 og Ipad mini 3, noe som tilsier at man nok bør være en smule forsiktig med de teknologiske duppedittene.

Men den gang ei. Nå gjelder #Bendgate, fenomenet hvor Iphone 6 Plus-brukere la ut bilder av sine bøyde telefoner, også de nye Ipadene. Eller, i alle fall Ipad Air 2-eksemplaret til tyske Martin Macht.

I en video tester Macht hvor lett det er å bøye den nye Ipaden - og blir selv overrasket over resultatet (se videoen øverst i saken).

Med hendene klarer han nemlig å bøye, og ødelegge, sitt nye leketøy, tilsynelatende på en enkel måte.

Apple har så langt ikke kommet med noen bøyingskommentarer angående den siste Ipad-utgaven, men hadde dette å si til Iphone 6 Plus-kritikerne:

- Ved normal bruk er det ekstremt sjeldent at Iphonen bøyer seg, og iløpet av våre seks første salgsdager er det totalt ni kunder som har kontaktet Apple med en bøyd IPhone 6 Plus, sa Apples talsperson Trudy Muller ifølge Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer