EVAKUERT I NATT:  Kraftig røykutvikling førte til brannutrykning og evakuering fra Østbanehallen på Oslo sentralstasjon. MMS-FOTO: GEIR BARSTEIN.
EVAKUERT I NATT: Kraftig røykutvikling førte til brannutrykning og evakuering fra Østbanehallen på Oslo sentralstasjon. MMS-FOTO: GEIR BARSTEIN.Vis mer

Ny kabelbrann på Oslo S.

Men nå var det bare ølkraner og pubgjester som ble rammet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Tirsdag 23.55: røykutvikling på Oslo sentralstasjon, vekteralarm til Oslo brannvesen og utrykning med fire brannbiler.

- Det er en kabelbrann, men denne gangen berører det heldigvis ikke togtrafikken. Vi er fortsatt på stedet, og har fått slokket, sier vaktkommandør Erik Grydeland i Oslo brannvesen til Dagbladet ved 01.30-tiden.

Brannen og røykutviklingen fra plastmaterieler stammer trolig fra en ordinær varmekabel i en kjeller under den gamle Østbanehallen.

Denne gangen var det var ølkranene på utestedet Christiania som ble rammet.

Ifølge politiets oerasjonsleder ble pubgjestene evakuert

 FIRE BILER MED FULLT MANNSKAP  rykket ut til Christiania i Østbanehallen etter at brannen ble oppdaget noen minutter før midnatt. MMS-foto: THOMAS SÆBØ.
FIRE BILER MED FULLT MANNSKAP rykket ut til Christiania i Østbanehallen etter at brannen ble oppdaget noen minutter før midnatt. MMS-foto: THOMAS SÆBØ. Vis mer