Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny Kiss-feber

Norge står for tur DONNINGTON (Dagbladet): I USA har Kiss spilt for en halv million mennesker i løpet av 31 konserter. Både publikum og anmeldere er i ekstase over bandet som er kjent for sine overveldende og teatralske sceneshow.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag legges billettene ut for salg til Kiss' første konsert med sminke i Norge siden 1980. Mye taler for at de 7500 billettene til konserten i Oslo Spektrum 8. desember vil bli revet bort allerede samme dag.

- Vi er her for å vise hvorfor vi har tatt over Amerika, og hvorfor vi nå vil ta over verden, sa Paul Stanley før starten på europaturneen i England i går.

Trenger ikke penger

Så hvor mye tjener rockegigantene på comeback-turneen? Se, det vil de ikke si.

- Ironien er at vi ikke trenger pengene. Vi ville vært stygt rike selv uten denne turneen, sier bassisten med torden-³ stemmen, Gene Simmons.

- Vi jobber litt hardere og tjener litt mer penger, legger Paul Stanley til.

Verdens største show

- Vi møttes for å spille på MTV Unplugged. Vi fant tonen der og da, og bestemte oss for å lage det største showet som noen gang er satt opp på jordas overflate, sier Paul Stanley.

Men hvordan klarer disse middelaldrende mennene å holde det gående?

- Vi tar vare på oss sjøl. Det er derfor vi er like gode i dag som for 20 år siden, sier Paul Stanley.

Men ironikeren Ace Frehely, gitarist i bandet, fikk det siste ordet.

- Det hjelper å ha din personlige trener også.