Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny komistjerne topper listene

NEW YORK (Dagbladet): Lær deg navnet Janeane Galofaro. Jenta har landet med et brak som ny komistjerne på filmlerretet. Filmen «The Truth About Cats and Dogs» ligger helt i toppen på lista over de mest besøkte filmene i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Galofaro er lita og mørk og spiller veterinær med eget snakkeprogram om kjæledyr i radio. En mannlig lytter forelsker seg i stemmen hennes. Galofaro lyver i telefonen om at hun er høy, lys og med store pupper. Og så skal de møtes ... Mekanismen i komedien er à la Cyrano de Bergerac der Galofaro forsyner den svært høye og lyse bestevenninnen, spilt av Uma Thurman, med ord til mannens øre. Det amerikanske kinopublikummet elsker det og pengene ruller inn.

Første hovedrolle

I et intervju med avisa USA Today røper den nye komistjernen at hun er av den skeptiske typen som venter det verste og aldri tror på noe godt før det er der. Hun bryr seg om kritikkene og glemmer aldri hva kritikerne skriver om henne. Janeane Galofaro er av den typen som sier hun alltid er på slankekur. - Foreløpig har slankingen ført til at jeg blir spurt om å prøvespille for roller som jeg likevel ikke får, sier hun. Men suksessen til «Hunder og katter» plasserer altså Galofaro i en helt ny klasse.