Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny kondom som hemmelig våpen

LONDON(Dagbladet): Dette er kondomen det har tatt sju år å utvikle. Den skal gjøre latekskondomen gammeldags, den tåler mere og selve kondomen er laget større. Denne kondomen er Durex-fabrikkens hemmelige våpen for å vinne tilbake Skandinavia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Denne nye kondomen lanseres i Norge og Finnland om et par uker, og ifølge Durex er den så tynn at den gir maksimal følelse, den er gjennomsiktig og den er uten smak, forteller administrerende direktør Bob Shire i Durex International.

Durex har lest de siste sexundersøkelsene fra Skandinavia, og funnet ut at de vil forsøke seg på en ny storsatsing i regionen.

Samleiefrekvensen i Norge er gjennomsnittelig 93 samleier pr. år. I Sverige er den noe høyere, mens vi ligger foran danskene og finnene.

-Dere er seksuelt svært aktive mennesker, selv om Norge ligger langt bal Frankerike hvor gjennomsnittet er 140 samleier pr. år, sier Tracy Price, som nå har fått ansvar for å vinne tilbake Skandinavia-markedet for Durex.

Større

Den nye kondomen - som heter Avanti og er svindyr - er utviklet i Cambridge. Sju år har det tatt fabrikken å komme fram med den nye kondomen, som selskapet mener skal gjøre den gamle, gode latex-kondomen gammeldags.

-Dette er ingen billig kondom?

-Den vil koste nesten 25 kroner stykket, noe som er dyrere enn latex-kondomen. Men en gang i uka, eller til jul kan man vel unne seg en slik glede, smiler Tracy Price.

Durex legger også vekt på at den nye kondomen er større. Bakgrunnen for dette er alle som har klaget over at den vanlige, heller tradisjonelle latex-kondomen er for liten.

Nytt marked

Durex har ikke utviklet femidom, eller kondomer for kvinner, men direktør Bob Shire sier at Durex innser at dette er et spennende konsept.

-Kondomen for kvinner har foreløpig ikke holdt mål, men konseptet er spennende, sier Shire.

Dette er det nye kondomet som skal vinne nye markedsandeler i Skandinavia.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!