Dagbladet erfarer:

Ny krisepakke i morgen

Regjeringen kommer i morgen med en ny, diger krisepakke til norsk næringsliv og til kollektivtransporten. I kveld oppheves skjenkestoppen, men bare delvis. Flyselskaper er blant dem som får utvidet støtte i krisepakken.

NY PAKKE: Statsminister Jonas Gahr Støre kommer med ny krisepakke i morgen, blir Dagbladet fortalt. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NY PAKKE: Statsminister Jonas Gahr Støre kommer med ny krisepakke i morgen, blir Dagbladet fortalt. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
LES ALT OM CORONA

I kveld kommer regjeringen med forlengelse av coronatiltakene under en pressekonferanse klokken 19.

Dagbladet vet at det også blir lettelser i tiltakene, og blant annet oppheves skjenkestoppen som ble innført i desember i fjor. Men det blir ikke frislipp av skjenking, etter det Dagbladet kjenner til.

Dagbladet er også kjent med at regjeringen allerede i morgen kommer med en ny coronakrisepakke til Stortinget.

Krisepakken er stor, med flere milliarder foreslått i ekstrabevilgning til blant annet næringslivet og kollektivtransporten.

Dagbladet er kjent med at det blant annet legges opp til en videreføring med støtte til flyselskapene fram til juni i år, og en videre utsettelse av flyseteavgiften.

Dette kan tyde på at regjeringen viderefører oppfordring om hjemmekontor der det er mulig, og at påbud om munnbind på kollektivtransport forlenges - men dette er foreløpig ikke bekreftet av regjeringskilder.

Krisepakken legges fram i Kongen i statsråd fredag formiddag, og går direkte videre til Stortinget.

Regjeringspartiene Ap og Sp begynner da forhandlinger med SV om innholdet i pakken, blir Dagblade fortalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer