Ny kvinne pågrepet etter Tranby-drapet

Skal ha skjult spor. Mann (57) funnet død i utbrent bil i mars.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En ny kvinne er pågrepet og siktet for å ha skjult spor i forbindelse med drapet på Tranby i Lier i mars, opplyser politiet .

Det var 27. mars i år at en 57 år gammel mann ble funnet død i konas utbrente bil på en parkeringsplass på Tranby.

Mannens kone (52) har lenge vært siktet for drapet.

Kvinnen, som ble pågrepet i går ettermiddag i forbindelse med avhør på Lier lensmannskontor, er tidligere siktet for falsk forklaring i saken.

Siktelsen er utvidet til også å gjelde skjuling av spor for politiet, skriver Drammens Tidende.

Begge kvinnene blir framstilt for varetektsfengsling i dag.

De er i familie med hverandre, og det er tidligere kjent at kvinnen som ble pågrepet igår var i ekteparets hus i dagene før mannen ble funnet død.

Den drapssiktede kvinnen har ikke vært villig til å la seg avhøre av politiet på over en måned. Hun krever at hun først skal få møte barna.

Krisesenter Den drapssiktede kvinnen og hennes avdøde direktørmann var i forberedelser til å skilles, og hadde et konfliktfylt forhold før mannen ble funnet død.

Han bodde en periode på krisesenter, og bare noen dager før bilbrannen og dødsfallet var de to i rettsmøte om barnefordeling.

Den drapssiktede kvinnens daværende forsvarer, advokat Bent Luther, har tidligere bekreftet overfor Dagbladet at politi ble tilkalt til dette rettsmøtet av frykt for at hans klient skulle opptre utagerende.

 BODDE HER:  Politiet gjennomsøkte huset der den drapssiktede kvinnen og den 57 år gamle, døde mannen hadde bodd. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET.
BODDE HER: Politiet gjennomsøkte huset der den drapssiktede kvinnen og den 57 år gamle, døde mannen hadde bodd. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET. Vis mer