Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny lagerbrann i Oslo

Brannvesenet fikk ved 18-tiden kontroll over brannen i en lagerbygning på Økern. Brannmannskapene jobbet intenst i nærmere halvannen time for å hindre at brannen spredte seg til de nærliggende kontorbygningene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kan nå si at vi har kontroll over brannen, uttalte brigadesjef Jon Ødegård til NRK litt over klokka 18.

Lagerbygningen, som ble helt overtent, er på 500-600 kvadratmeter. Flammene spredte seg til et Telia-bygg like i nærheten, men her klarte brannvesenet å hindre at ilden fikk feste.

Ved siden av lagerbygningen tok flammene også noen biler som sto parkert like ved. Det er ingen fare med butikksenteret på Økern, ifølge brannvesenet. Økern butikksenter ligger bare cirka 50 meter fra den overtente lagerbygningen.

Politiet var i ettermiddag i gang med å sjekke hva som kan være årsaken til brannen. Ifølge vakthavende ved Operasjonssentralen kan det være en gressbrann som har forårsaket brannen i lagerbygningen.

- Men vi holder alle muligheter åpne og ser ikke bort ifra andre årsaker, fikk NTB opplyst ved politiets Operasjonssentral.

Brannvesenet fikk melding om brannen klokka 16.35 og rykket umiddelbart ut med 10 biler.

(NTB)