Valg 2021:

Ny måling: - Det umulige kan skje

Erna Solberg beskriver den nye meningsmålingen, der Senterpartiet stuper, som spennende. - Det er et momentum, det er en forandring.

VLGKAMP: - Det er mye velgerbevegelser i sluttkampen av en valgkamp, sier statsminister Erna Solberg om dagens måling der Senterpartiet stuper. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet

VLGKAMP: - Det er mye velgerbevegelser i sluttkampen av en valgkamp, sier statsminister Erna Solberg om dagens måling der Senterpartiet stuper. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NORHEIMSUND/OSLO (Dagbladet): I en ny måling, som er gjennomført av Respons Analyse for VG og Bergens Tidende, faller Senterpartiet til en oppslutning på 11,3 prosent, ned hele 4,0 prosentpoeng fra forrige uke.

Høyre går opp med 1,4 prosent i samme måling til en oppslutning på 20,3 prosent.

- Jeg synes den er spennende, sier statsminister Erna Solberg til Dagbladet om målingen, og legger til at hun mener den viser at velgerne fortsatt er i tenkeboksen.

- De beveger seg og da kan det umulige skje – eller det jeg hele tiden selv har ment har vært mulig, men som andre ment vært umulig, sier Solberg.

- Den viktigste tanken nå er at det er bare hardt arbeid som er viktig. Vi skal jobbe på. Og det er en vitamininnsprøytning, tror jeg, for alle tillitsvalgte rundt omkring, om at arbeidet de driver med bidrar. De har løftet oss i de første to ukene av valgkampen, og det er bra, legger hun til.

- En forandring

Solberg påpeker videre at noen velgere har bestemt seg for lenge siden, men sier:

- Det er mye velgerbevegelser i sluttkampen av en valgkamp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer