Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny mann (33) pågrepet etter drapet på Ingebjørg (25) i Bergen

Siktet for medvirkning.

POLITIADVOKAT: Politiadvokat Trond Eide under fengslingsmøtet torsdag.  
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
POLITIADVOKAT: Politiadvokat Trond Eide under fengslingsmøtet torsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 33 år gammel mann er pågrepet og siktet for medvirkning til drapet på Ingebjørg Skråmestø (25), opplyser Hordaland politidistrikt i en pressemelding. Det var VG som først meldte om pågripelsen.

33-åringen vil framstilles for varetektsfengsling i dag.

En 63 år gammel mann ble i går varetektsfengslet i fire uker, siktet for å ha drept Skråmestø.

Politiet fikk melding om overdosedødsfallet på Bønes i Bergen 3. mars i år. Dødsfallet framsto som mistenkelig, og fikk politiet til å sette i gang etterforskning.

BT og VG skriver at politiet mener at en overvåkningsvideo skal ha avslørt at 63-åringen har forklart seg uriktig. Han forklarte at kvinnen var svært beruset da hun kom hjem, men videoen skal vise at det ikke stemmer.

- Vi så fort at det var mange mistenkelige omstendigheter med saken. Det gjorde at vi etterforsket og sikret bevis fra første stund. For oss ser det ut som et forsettlig drap, sa politiadvokat Trond Eide til BT i går.

Avisa skriver at politiet mener mannen skal ha fått kvinnen til å innta heroin mot sin egen vilje, eller lurt i henne stoffet. Resultatet ble at hun døde.

Forsvarer Kim Lind Villanger sa i går til VG at 63-åringen stiller seg selv helt uforstående til siktelsen mot seg. Til BT sier forsvareren at han oppfatter saken som bevismessig svak.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!