Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny mann pågrepet for eldrevoldtekt på Nøtterøy

Mann i 20-åra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 20-åra er pågrepet for voldtekt av en eldre kvinne på Nøtterøy sist lørdag, melder NTB

Vestfold-politiet opplyser i en pressemelding at de har pågrepet og siktet en mann i begynnelsen av 20-åra for voldtekt av en eldre kvinne på Nøtterøy lørdag 15. november. Mannen ble pågrepet på sin arbeidsplass fredag formiddag

- Vi er nå med stor grad av sikkerhet kommet dit i etterforskningen at vi mener å ha rett gjerningsmann, sier politiadvokat Lise Dalhaug i Vestfold politidistrikt.

Hun ønsker imidlertid foreløpig ikke å utdype hvilke bevis politiet sitter på. Mannen er siktet etter straffelovens paragraf 192, 1. ledd. Mannen er ikke tidligere domfelt for seksuelle overgrep.

Politiet takker publikum for de tips som er kommet inn i saken etter at politiet oppfordret publikum om å komme med opplysninger.

Mannen vil bli framstilt for varetekt så fort det praktisk lar seg gjøre.

Mannens forsvarer, advokat Steinar Thommasen, sier siktede avviser anklagene.

- Pågripelsen kom som et sjokk på ham og han sier han ikke har noe kjennskap til dette, sier Thommasen til Dagbladet.

Siktede skal etter planen avhøres i løpet av helga.

Dagbladet kommer med mer.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling