Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann funnet død i Melhus

Ny mann siktet for dødsvold i Melhus

Mann i slutten av 30-åra ble funnet død onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ytterligere én mann er siktet etter at en mann i slutten av 30-åra onsdag ble funnet død i Melhus sør for Trondheim, melder politiet i en pressemelding.

Den sist siktede mannen er i 30-åra og ble pågrepet i går. Han er siktet for grov kroppsskade med døden til følge, men ble løslatt etter avhør i går kveld.

Storstilt etterforskning

Avdøde ble funnet i en leilighet i tettstedet Ler, og politiet har en storstilt etterforskning, med bistand fra Kripos, i gang for å komme til bunns i saken. Onsdag kveld ble en mann i 20-åra pågrepet og siktet.

- Politiet jobber med å finne ut mer om de to siktedes eventuelle rolle i saken, men etterforsker samtidig fortsatt med bred og åpen tilnærming, skriver politiadvokat Jørgen Aunet.

Den yngste mannen er ennå ikke avhørt, etter hans eget ønske. Derfor er det heller ikke avgjort om han skal framstilles for fengsling.

Obdusert

Den yngstes forsvarer Arve Opdahl opplyser til Trønderbladet at klienten er fra Gauldal og er en nær venn av avdøde.

Nå foreligger også den foreløpige obduksjonsrapporten. Den viser at avdøde ble påført vold.

Politiet opplyser at de har mottatt og følger opp flere tips fra publikum. Men de ønsker flere.

- Dersom noen befant seg i området rundt Fremovegen 122 i tidsrommet mandag klokk 22.30 til onsdag klokk 13.00, ønsker vi at dere tar kontakt med politiet på 73 48 94 00, skriver politiadvokat Aunet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling