Lotto:

Ny millionær svarer ikke

Lørdag stakk tre spillere av med fem millioner kroner, men én av vinnerne har foreløpig ikke tatt telefonen.

SØKER MILLIONÆR: En av vinnerne fra helgas Lotto-trekning har foreløpig ikke tatt telefonen fra Norsk Tipping. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB
SØKER MILLIONÆR: En av vinnerne fra helgas Lotto-trekning har foreløpig ikke tatt telefonen fra Norsk Tipping. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det totalt tre personer som hadde sju rette da Lotto-kulene ble trukket på Hamar.

Det ga en premie på fem millioner kroner til hver enkelt vinner. En vinner fra Sarpsborg, en fra Bjørnafjorden, og en fra Kongsberg. Alle vinnerne er menn.

I en pressemelding skriver Norsk Tipping at både mannen fra Bjørnafjorden og sarpingen ble svært glade for å ha prikket inn vinnerrekka.

- Nå blir jeg helt varm, og kona er veldig fornøyd bak her. Dette var virkelig et gledelig sjokk, sier mannen i pressemeldinga.

Han forteller samtidig at han har levert samme tallrekke i mange år.

LOTTOMILLIONÆR: Trond Furuberg hadde glemt at han hadde tippet da telefonen plutselig ringte. Video: Irene Furuberg Vis mer

Også vinneren fra Bjørnafjorden kan smile etter å stukket av med millionene:

- Jeg er helt skjelven, nå gleder jeg meg utrolig mye til å ringe kona. Det er ikke så lenge siden vi snakket om at hvis vi skulle vinne i Lotto skulle vi kjøpe ny bil. Ellers så kommer det nok til å dryppe en del på resten av familien også, sier vinneren.

Det er ikke kjent hvordan vinneren på Kongsberg har tatt nyheten. Det har nemlig ikke lykkes Norsk Tipping å komme i kontakt med vedkommende.

En mann kan dermed vente seg en stor overraskelse når han tar telefonen fra Hamar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer