Ny neddoping i Drammen

En kvinne i begynnelsen av 20-årene kollapset etter at hun hadde vært på utestedet Henriks i Drammen i går kveld. Politiet har tatt blodprøver av kvinnen og jobber ut ifra at hun kan ha fått dop i drinken. Tidligere har 15 kvinner meldt til politiet at de har blitt neddopet på et utested i Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kvinnen ble funnet i Øvre Storgate i Drammen etter at hun hadde vært en tur på utestedet Henriks. Hun sa til politiet at hun hadde drukket alkohol, men var usikker på om hun kunne ha blitt dopet ned.

Vaktsjef Knut Gulbrandsen ved politiet i Drammen sier de behandler saken som om det var et nytt tilfelle av neddoping.

- Før resultatet fra blodprøven av kvinnen foreligger, tar vi utgangspunkt i at det kan ha vært dop i drinken hennes, sier Gulbrandsen til Dagbladet.

Det vil i såfall være det 16. tilfellet i Drammen i løpet av en kort periode. Totalt 15 jenter har meldt til politiet at de har blitt neddopet på utesteder i Drammen. Tre av dem skal ha blitt seksuelt misbrukt etter at de ble dopet. De tidligere tilfellene skal skjedd på utestedet Galleriet, som ligger i nærheten av utestedet Henriks hvor kvinnen befant seg lørdag kveld. Galleriet-eier Linda Johansen har utlovet en dusør på 10 000 kroner for tips som fører til at saken blir løst.

Liten spredning

Selv om det har vært mange tilfeller i Drammen har det vært liten spredning til byene ellers på Østlandet. Det har kun vært snakk om et par tilfeller i Kongsberg, mens politiet på Hønefoss som bare ligger tre kvarter unna Drammen, ikke kjenner til noen tilfeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer