Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny observasjon av Tina

OSLO/STAVANGER (Dagbladet.no): Et nytt vitne har sett Tina Jørgensen sammen med en ukjent mann på torget i Stavanger natt til søndag. Dette er politiets siste sikre observasjonen av 20-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tina Jørgensen forsvant fra kjæreste sin, Trond Flaa, etter en tur på byen lørdag kveld. Hun forsvant i folkemassene bak drosjekøen på Skagenkaien innerst i Vågen. Etter dette vet ikke politiet hva som har skjedd. Men et nytt vitne forteller at han sett Tina på torget i Stavanger sentrum.

Vitnet, som kjenner Tina, har fortalt at han er sikker på at det var henne han så rett utenfor Burger King litt før klokka 02.00 natt til søndag.

Vitnet mener å ha sett Tina sammen med en ukjent mann.

- Dette er den siste sikre observasjonen vi har av Tina, sier politiavdelingsleder ved Stavanger politidistrikt, Torbjørn Knutsen.

- Denne mannen er viktig, legger Knutsen til.

Den ukjente mannen skal være mellom 25-30 år, 1.80 høy og ha normal kroppsbygning, kanskje med noe stor overkropp. Han har mørkebrunt, kort, stritt hår og skal ha vært glattbarbert. Mannen var iført brun genser, skinnjakke og dongeribukser.

Den etterlyste mannen som gikk over Bybrua i 03-tida, har blitt avhørt av politiet, men er nå sjekket ut av saken.

SPORLØST FORSVUNNET: Tina Jørgensen (20) har ikke gitt livstegn fra seg på flere dager.