Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny observasjon av Tina

STAVANGER (Dagbladet.no): Var det den savnede Tina Jørgensen (20) som gikk over Bybrua i Stavanger i 02-02.30-tida natt til søndag? Politiet har fått inn en observasjon av en lys kvinne i lang mørk kåpe som gikk og bar på skoa sine, på vei mot Grasholmen der Tina og kjæresten bor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er den første observasjonen som tyder på at Tina kan ha gått over Bybrua. Tidligere skal hun ha vært sett gående inn i tunnelen som munner ut på brua. Klokkeslettet for denne observasjonen er også interessant for politiet. Dette er den første gang vitner kan ha sett Tina så tidlig natt til søndag.

Seinere i dag skal stavangerpolitiet også avhøre barnevaktvitnene som skal ha sett en lyshåret kvinne bli dratt inn i en bil på Hundvåg, ikke langt fra Tina Jørgensens bolig.

Tjue år gamle Tina Jørgensen forsvant for to helger siden etter en tur på byen. I over ei uke har politiet, dykkere, brannvesenet og masse frivillige lett etter Tina, men så langt har søket ikke gitt resultat.

Politiet har fått inn en del tips, og rundt 50 personer er avhørt. En uflidd bilist som satt ved Statoil-stasjonen i Haugesundsgata har ennå ikke tatt kontakt, og politiet ber vedkommende melde seg.