Ny og strammere

Italias velpleide statsminister Silvio Berlusconi viste i dag sitt nye ansikt. Han benekter selv at han har tatt en ansiktsløftning. Bedøm selv!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) For en måneds tid siden forsvant Silvio Berlusconi fra den blitzopplyste italienske politikken. Ryktene om at han skulle bruke nyttårsferien til å pynte på fasaden dukket opp for noen uker siden. I dag var det en ny, strammere og enda glattere Berlusconi som hamret løs på kommunistene i Italia.

- For ti år siden var kommunistene kommunister i Italia, og de kalte seg selv kommunister, sa Berlusconi til flere tusen tilhørere. I dag forsøker de å skjule seg selv, men ansiktsløftningen virker ikke, sa han ifølge AP.

Etter talen fikk statsministeren som begynte sitt yrkesaktive liv som smørsanger på tv, spørsmål om sin egen ansiktsløftning.

- Det er fantasier som har dukket opp i avisene, svarte han og forklarte fraværet med at han hadde vært travel med å jobbe og gå ned i vekt.

Men kommentaren om kommunistenes ansiktsløftning har ikke dempet spekulasjonene om statsministerens skjønnhetsoperasjon.

Berlusconi kom til makta i 1994 da italiensk politikk var rystet av en korrupsjonsskandale.

FØR: Silvio Berlusconi forsvant lille julaften.
ETTER: I dag dukket han opp, betydelig glattere i ansiktet.