SKJØT IGJENNOM VINDUET: Den svenske tegneren Lars Vilks var blant deltakerne på foredraget om ytringsfrihet ved kulturhuset Krudstønden i København lørdag 14. februar. Senrere angrep gjerningsmannen en synagoge i København. Foto: Ola Torkelsson / TT / NTB scanpix
SKJØT IGJENNOM VINDUET: Den svenske tegneren Lars Vilks var blant deltakerne på foredraget om ytringsfrihet ved kulturhuset Krudstønden i København lørdag 14. februar. Senrere angrep gjerningsmannen en synagoge i København. Foto: Ola Torkelsson / TT / NTB scanpixVis mer

Ny pågripelse etter København-angrepet

Siktet for medvirkning til angrepene mot kulturhuset og synagogen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dansk politi har pågrepet ytterligere en person siktet for medvirkning til angrepene mot kulturhuset Krudttønden og synagogen i København.

Det skal være en ung mann som er pågrepet. Han blir den tredje som er siktet for medvirkning til terrorangrepet der Omar El-Hussein angrep kulturhuset Krudttønden og en jødisk synagoge i København sentrum.

El-Hussein ble drept i skuddveksling med politi natten etter terrorangrepene.

Ifølge Ekstrabladet
ble mannen pågrepet klokken 10.35, og skal framstilles for fengsling i morgen, der han offisielt vil bli siktet for medvirkning.