Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny pågripelse etter koffertdrapet

Thailender og fire nordmenn siktet for drap på mann (35).

 MAKABERT FUNN:  Politi på funnsted på Ammerud fredag. Et sterkt inntrykk for mannskap på stedet, sa sjefen for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, i går. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix.
MAKABERT FUNN: Politi på funnsted på Ammerud fredag. Et sterkt inntrykk for mannskap på stedet, sa sjefen for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, i går. Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet ytterligere én person - en thailandsk statsborger - i forbindelse med drapet på Ammerud i Oslo fredag.

Fem personer er nå siktet i saken.

Det var fredag morgen at en 35 år gammel norsk mann ble funnet død og gjemt i en koffert like ved bebyggelsen i drabantbyen.

I løpet av fredag ble en kvinne og tre menn pågrepet og siktet for drap eller medvirkning.

Alle de siktede er i 20-årene. Den femte pågripelsen skjedde natt til lørdag.

Avdøde sendes til obduksjon lørdag.

- Jeg ønsker ikke å si noe mer om dødsårsaken på det nåværende tidspunkt, uttalte seksjonsleder Grete Lien Metlid til NTB fredag.
Kjenner hverandre
Politiet har ikke ønsket å kommentere om de siktede tilhører noe spesielt miljø.

— Det er relasjoner mellom de siktede og også til avdøde. Men hele bildet må vi komme tilbake til, sier seksjonslederen. Tre av de fire siktede har fått oppnevnt forsvarere: Heidi Ysen, Unni Friis og Benedict de Vibe. Det er foreløpig ikke klart hvem som skal representere de øvrige to.

Det var en kvinne som klokka 07.40 fredag morgen først meldte fra om en underlig person i området bak Ammerud skole og en boligblokk kjent som «bananblokka».

Da politipatruljen kom til stedet, fant de, foruten mannen som kvinnen hadde reagert på, også en annen mann samt den døde personen.

(NTB/Dagbladet).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!