Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny pågripelse etter NOKAS-ranet

Ytterligere en person ble torsdag kveld pågrepet, siktet for medvirkning til ranet av NOKAS i Stavanger i april, opplyser politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble pågrepet av politiet på Østlandet, ifølge en pressemelding fra Rogaland politidistrikt. Han er siktet for medvirkning til grovt ran av Norsk kontantservice A/S (NOKAS).

- Bakgrunnen for pågripelsen er opplysninger som er fremkommet i den senere tid. Spesielt i forbindelse med etterforskningen opp mot det antatte oppholdsstedet i Smeaheia på Sandnes hvor ranerne bodde forut for 5. april, sier politiinspektør Ernst Kr. Rossebø i Rogaland politidistrikt.

Siktede er avhørt, og vil eventuelt bli fremstilt for varetektsfengsling i Stavanger mandag, sier Rossebø, som ikke vil gi ytterligere opplysninger i forbindelse med denne siste utviklingen i saken.

Så langt er 15 personer siktet i Stavanger-saken. Foruten mannen som ble pågrepet torsdag, sitter sju varetektsfengslet. Fire er løslatt, men fortsatt siktet, og tre personer er etterlyst.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media