Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny pågripelse

Lørdag skal ytterligere en mann ha blitt pågrepet i forbindelse NOKAS-ranet i Stavanger 5. april. Mannen i 30-årene skal ifølge StavangerAvisen.com være fra Sandnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiinspektør Pål Jæger Pedersen bekrefter overfor StavangerAvisen at en mann er pågrepet, men vil ikke gi ytterligere kommentarer i saken.

Ingen i Stavanger-politiet ville lørdag kveld kommentere disse opplysningene overfor NTB.

Mannen som skal ha blitt pågrepet lørdag, skal være den første som har lokal tilknytning. Dette er den andre pågripelsen i forbindelse med opprullingen av NOKAS-ranet på to dager. Fredag ble en 26 år gammel mann pågrepet i Oslo og fløyet til Stavanger.

Før denne pågripelsen var i alt 16 personer siktet for å ha stått bak NOKAS-ranet, åtte av disse sitter varetektsfengslet, mens David Aleksander Toska, Jusuf Hani og Ridvan Halimi er siktet, men på frifot. De andre er løslatt fra varetekt.

Polititjenestemann Arne Sigve Klungland mistet livet under det brutale ranet. Ransutbyttet ble på minst 60 millioner kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media