Ny person pågrepet for is-slikking. Politiet advarer

- Det er ulovlig, og utgjør en helserisiko for andre. Vi kommer til å gå etter alle vi ser, en talsperson for politiet.

IS: En 36 år gammel mann har publisert en video av seg selv på Facebook, og er nå siktet. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det hele startet da ei tenåringsjente slikket på en åpnet boks med iskrem i en dagligvarebutikk i Texas - og la den tilbake i frysedisken. En video av hendelsen gikk viralt på Twitter, med mange millioner visninger på kort tid.

Jenta ble pågrepet lørdag. Før hun ble identifisert sa politiet at hun risikerte opp til 20 års fengsel for ugjerningen, men ettersom hun er mindreårig, vil saken bli behandlet annerledes.

Nå har politiet i Louisiana pågrepet en 36 år gammel mann som tilsynelatende har latt seg inspirere av stuntet, melder CNN.

Politiet advarer

Kopistuntet ble også filmet, og lagt ut på Facebook. Der kan man se at mannen tar ut en boks av den samme iskremen som kvinnen slikket på, fra merket Blue Bell. Han slikker på den og trykker nedi den med en finger, før han setter den tilbake.

Mannen skal ha vist politiet en kvittering som bevis på at han faktisk hadde kjøpt den besudlede iskremen, men det frikjenner ham på ingen måte, mener politiet.

- Vi fraråder på det sterkeste å kopiere denne fryktelige handlingen. Det er ulovlig, og utgjør en helserisiko for andre. Vi kommer til å gå etter alle vi ser, og du kommer til å bli siktet, sier en ikke navngitt talsperson for politiet til den lokale TV-stasjonen WFAB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer