Ny prinsesse i Dianas nabolag

LONDON (Dagbladet): Lady Diana bodde bare 200 meter fra den nye leiligheten til Haakon og Mette-Marit i årene før forlovelsen med Charles. Paparazzier på motorsykler ble fast innslag i området. Nå er fotografene tilbake. De er norske.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mette-Marit og Haakon hadde sett fram til å bo i fred på «hemmelig» adresse under oppholdet i London. Men adressen ble avslørt samme dagen de ankom England. Årsaken er trolig store flyttebiler som sto parkert utenfor den fasjonable bygningen Bramham Gardens tirsdag og onsdag. Tilfeldighetenes spill, for flyttelasset var ikke til vårt kronprinspar, men til naboen, Lord Eden, som flyttet inn i etasjen under. Kronprinsparet har fryktet at de skulle bli jaget av britiske pressen. Men det var norske fotografer som sto utenfor leiligheten deres seint i går kveld.

Dianas lokalbutikk

I dag er det fem år siden bilulykken der Diana omkom i Paris.

I årene før prinsessen ble kjæreste med Charles bodde hun i Coleherne Court, bare 200 meter unna London-leiligheten til Mette-Marit og Haakon.

- Jeg håper da de norske kongelige kommer hit for å handle. Diana pleide ofte å slå av en prat her i butikken vår, sier ekteparet Tamana.

I 26 år har de bodd i Earls Court. De er vant med celebriteter i den lille hyggelige kolonialbutikken. Tamana frister med ferske bakervarer, frukt og grønnsaker, aviser og blader, øl og vin. Praten går livlig over disken. Nyheten om det unge norske kronprinsparet i Bramham Gardens begynner å spre seg blant lokalbefolkningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer