<strong>HWASONG-15:</strong> Dette er langdistanseraketten Nord-Korea hevder kan transportere kjernefysiske våpen til hele det amerikanske fastlandet. En ny rapport viser at Nord-Korea kan ha mulighet til å ødelegge amerikanske storbyer. Foto: AP
HWASONG-15: Dette er langdistanseraketten Nord-Korea hevder kan transportere kjernefysiske våpen til hele det amerikanske fastlandet. En ny rapport viser at Nord-Korea kan ha mulighet til å ødelegge amerikanske storbyer. Foto: AP Vis mer

Ny rapport: Kim har atomvåpen som er ti ganger kraftigere enn Nagasaki-bomba

Dette er Nord-Koreas atomtrussel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag møtes Donald Trump og Kim Jong-un til et toppmøte i Vietnam.

USA, og resten av verden, ønsker seg kjernefysisk nedbygging i Nord-Korea. Men i forkant av møtet har det stikk motsatte skjedd: Nord-Koreas atom- og missilprogram har hatt en akselerert utvikling. Det er konklusjonen i en ny rapport fra Forsvarets forsvarsinstitutt (FFI), skrevet av sjefsforsker Halvor Kippe.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer