Ny seriedrapssak ryster India

Ni lik er gravd fram i byen Hyderabad sør i India.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Indisk politi etterforsker en mulig ny seriedrapssak etter at ni lik er gravd fram i byen Hyderabad sør i India.

- Vi finner det ene liket etter det andre, sier den høytstående polititjenestemannen S. Prabhakar Reddy til nyhetsbyrået Reuters.

Søndag ble likene av tre menn i alderen 22 til 28 år gravd fram. Den foreløpige etterforskningen tyder på at gjerningsmennene har knust hodet til ofrene.

To menn er pågrepet, mistenkt for drapene. De skal ha fortalt til politietterforskerne at de har voldtatt og drept 13 personer. To av ofrene skal være kvinner.

Ifølge Reddy skal de arresterte tilhøre en gjeng som lurte dagarbeidere og prostituerte med alkohol for deretter å misbruke og drepe dem.

Den nye drapssaken ble kjent bare få dager etter at en større barnedrapssak rystet India. Likene av 17 lemlestede barn ble funnet nedgravd ved et hus i en velstående forstad til New Delhi i slutten av desember.

En forretningsmann og hans tjener er arrestert, siktet for kidnapping, voldtekter og drap. Men rasende beboere i området beskyldte politiet for å ha reagert altfor seint, fordi barna som ble meldt savnet, kom fra fattige familier. Så mange som 40 barn har forsvunnet i området de siste to årene, sier beboere.

Tre politioffiserer er suspendert og seks andre har fått sparken for inkompetanse etter at ofrene ble funnet. (NTB)