Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny sexskandale for Spitzer

Stod på kundelista til Kristin «Billie» Davis (32).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter å ha forlatt jobben som guvernør i New York i skam etter avsløringer om hans tilknytning til prostitusjonsnettverket Emperors Club og hans ville netter med en luksusprostituert, har Eliot Spitzer dummet seg ut enda en gang.

New York Times melder nå at Spitzer har vært storkunde hos enda en prostitusjonsring, kalt Wicked Models.

Denne ringen ble torsdag raidet av New York- politiets sedelighetsavdeling, som fant Spitzers navn i kundelistene til den blonde og barmfagre luksusprostituerte Kristin «Billie» Davis (32).

Årelang kunde

Spitzer skal ifølge avisen ha vært årelang kunde hos dette nettverket. Davis utpekes som hovedpersonen i nettverket, og skal ha tatt seg godt betalt.

En time med en prostituert skal ha kostet 5000 kroner, og årslønnen hennes i fjor skal ha vært på rundt to millioner dollar.

Om kvinnen blir dømt, risikerer hun inntil 15 år i fengsel. Spitzer nekter selv for å ha hatt sex med denne kvinnen.

400 000 kroner

I HARDT VÆR: Eliot Spitzer skal nok en gang ha dummet seg ut i New York. Så spørs det hva kona Silda sier   denne gang. AFP PHOTO/Timothy A. CLARY
I HARDT VÆR: Eliot Spitzer skal nok en gang ha dummet seg ut i New York. Så spørs det hva kona Silda sier denne gang. AFP PHOTO/Timothy A. CLARY Vis mer

Å kjøpe seksuelle tjenester er ulovlig i en rekke amerikanske delstater, blant annet New York, og det er også ulovlig å krysse delstatsgrensen for å kjøpe og selge sex.

New York Post skriver at Spitzer skal ha brukt så mye som 400 000 kroner på luksushorer i løpet av de siste ti åra. Men disse tallene ble presentert før den nye skandalen ble rullet opp, så ingen vet vel egentlig hvor mye penger han skal ha brukt på den lille hobbyen hans.

Luksusprostituerte Ashley Alexandra Duprè har i alle fall tjent store penger hele seansen. Nå spørs det om ikke Davis også skal ut og tjene litt mer penger på oppmerksomheten de nye avsløringene skal føre med seg. Man høster som man sår.

BARMFAGER FRISTELSE: Luksusprostituerte Kristin «Billie» Davis skal ha hatt Eliot Spitzer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media