Norwegian flykaos

Ny sommer med Norwegian-trøbbel. - Ødelegger folks ferier

En rekke kansellerte Norwegian-fly får sinnet til å koke blant både passasjerer og flyeksperter.

BEKLAGER: Etter flere kanselleringer i helga og i går skriver Norwegian i en epost til Dagbladet at de gjør alt de kan for å få flytrafikken i sommer til å gå som normal. Foto: NTB Scanpix
BEKLAGER: Etter flere kanselleringer i helga og i går skriver Norwegian i en epost til Dagbladet at de gjør alt de kan for å få flytrafikken i sommer til å gå som normal. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Både på lørdag, søndag og i går ble flere av Norwegians fly kansellert. Norwegian hadde i går ettermiddag ingen oversikt over hvor mange fly det var snakk om, men skrev i en epost til Dagbladet at de gjør alt de kan for å få passasjerene dit de skal.

- Vi forstår at det er frustrerende for passasjerer som er berørt, og vi beklager virkelig ulemper det har medført, skriver selskapets kommunikasjonssjef Charlotte Holmberg Jacobsson.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer