NY STORM: Den kommende stormen ventes å ikke være like kraftig som superstormen Sandy som herjet i forrige uke. Her er et hus i Queens blitt rammet av Sandy. Foto: REUTERS / Brendan McDermid
NY STORM: Den kommende stormen ventes å ikke være like kraftig som superstormen Sandy som herjet i forrige uke. Her er et hus i Queens blitt rammet av Sandy. Foto: REUTERS / Brendan McDermidVis mer

Ny storm ventes i New York: I morgen stenges alle parker og strender

Ordfører oppfordrer innbyggere til å evakuere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New Yorks ordfører Michael Bloomberg sier alle byens parker og strender stenger i ett døgn fra onsdag, når en ny storm ventes å feie inn over byen.

Bloomberg oppfordrer også alle innbyggere som bor i lavtliggende og kystnære områder, til å evakuere onsdag. Frykten er stor for at den nye stormen vil føre til kraftige vindkast, springflo og nye oversvømmelser.

- Vi trenger virkelig ikke å sende redningsmannskaper ut i havet bare fordi noen er tåpelige og ikke vil evakuere, sier han.

Bloomberg understreker at det nye stormsystemet, som holder på å bygge seg opp utenfor østkysten av USA, ikke er like kraftig som stormen Sandy, som førte til store ødeleggelser da den traff land forrige uke.

(NTB)