Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ny svineinfluensaepidemi i Mexico

Myndighetene forbereder seg på at den blir enda verre enn epidemien i vår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Mexico er rammet av en ny bølge svineinfluensa. Myndighetene forbereder seg på at den blir enda verre enn epidemien i vår.

Antall nye tilfeller har allerede nådd et høyere nivå i september enn i april. På én dag er det registrert så mange som 483 nye tilfeller.

Det er lite sannsynlig at skolene stenges igjen slik som sist, siden man vet at viruset ikke er særlig alvorlig hvis det blir behandlet i tide.

Mexicanske myndigheter regner med opp til 5 millioner tilfeller av svineinfluensa i løpet av vinterens influensasesong, og antall døde kan komme opp i 2.000.

(NTB)

 

EPEDEMI: Barn får desinfeksjonsmiddel på skolen. Foto: AP Photo/Gregory Bull
EPEDEMI: Barn får desinfeksjonsmiddel på skolen. Foto: AP Photo/Gregory Bull Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling